Mükemmel şekilde hazırlanmış yemekler, farklı tatlar arasında bir denge kurmakla ilgilidir.Çukurova Köri, cesur Hint lezzeti ve altın rengi için tatlı ve aromatik baharatların otantik bir karışımı olan 11 bitki ve baharat içerir.
Genellikle çorbaları , güveçleri, sosları, turşuları, etleri ve sebzeleri tatlandırmak için kullanılır.
Köri terimi, aslında birçok noktaya atıfta bulunuyor.Bir dizi yemek, bir bitki veya popüler bir baharat;
Tam olarak neyi temsil ettiğini keşfedin.
Öğütülmüş Kişniş, Kimyon, Çemen otu, Hardal Unu, Sarımsak Tozu, Zencefil, Tuz, Zerdeçal, Defne Yaprakları, Kırmızı Biber, Karabiber, Öğütülmüş Tarçın, Muskat, Trifala
50 (g) - 100 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Türkiye
Cömertçe Kullanın
Ekstra lezzet için mercimek yemeklerine veya haşlanmış pirince ekleyin.Alternatif olarak limon suyu ve zeytinyağı ile karıştırmayı deneyin, baharatlayın ve somon filetolarını marine etmek için kullanın.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun