Bir yemeğin neye ihtiyacı olduğunu tam olarak çözemediğinde, cevap genellikle asittir. Tatları benzersiz şekilde ve eşzamanlı olarak yoğunlaştırır ve dengeler – ve bunu yemeklerin tadını bozmadan arkaplanda yapar.Çorbanıza bir limon sıkmak veya bir tutam limon tuzu atmak gibisi yoktıur.
Güveçlerde, domates soslarında, turşularda, mayonezlerde, salamuralarınızda cömertçe kullanın.
Limon Tuzu
50 (g) - 100 (g) - 400 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Türkiye
Cömertçe Kullanın
Çukurova Limon Tuzu bir baharattan çok daha fazlasıdır; aynı zamanda gıda için güvenli bir pH ayarlayıcıdır. Kek hamuruna veya bisküvi hamuruna en küçük tutamın eklenmesi, kabartma tozunun mayalanma gücünü artırır; aynı zamanda oksidasyonu önemli ölçüde yavaşlatır, bu nedenle meyve salatanızın veya elma dilimlerinizin çabuk kararmasını engeller.
Ayrıca Limon Tuzu tükürüğün sodyum iyonu içeriğini artırarak tuzlu yiyeceklerin tadını daha az tuzlu hale getirir.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun