Slide Ürünler Tarifler Keşfedin Bize Ulaşın navigate_next navigate_next navigate_next navigate_next X
Previous slide
Next slide

Hindistan Cevizli Muffin Kek

Lezzetli, sağlıklı bir tatl.Ispanak ve hindsitan cevizli enfes bir kek yapmak isterseniz, müffin kalıplarında çikolata kullanarak nefis bir lezzet elde edebilirsiniz.İdeal, dengeli ve yumuşak bir lezzet.

Rating
ZorlukBaşlangıçHazırlama Süresi10 dakikaPişirme Süresi25 dakikaRating

ZorlukBaşlangıçHazırlama Süresi10 dakikaPişirme Süresi25 dakika
Zamanlayıcıyı Başlatı
5 Minutes

Malzemeler

 90 gr Hindistan Ceviziyaklaşık 3/4 su bardağı
 1 su bardağı un
 ½ su bardağı toz şeker
 1 pt hamur kabartma tozu(10 Gr)
 100 gr taze ıspanak(yaprakları)
 ½ su bardağı süt
 ¾ su bardağı ayçiçek yağı
 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
 50 gr çikolata
 Bu tür tarifleri seviyorsanız muffin kalıbı edinebilirsiniz.
Porsiyon Miktarını Değiştir
Verim1 Porsiyon

hazırlık

Unu geniş bir kaseye dökün,

Hindistan cevizini, şekeri ve kabartma tozunu ekleyin, karıştırın.

Yıkanmış ve kurutulmuş ıspanağı blendere koyun, 1 çorba kaşığı süt, yağ ve sirke dökün ve homojen bir kütle haline getirin.

Islak malzemeleri kuru malzemelerle birleştirin, iyice karıştırın.

Muffin kalıplarını yağladıktan sonra hamuru dökün ve 180 ° C'ye ısıtılmış fırında 20-30 dakika pişirin.

Şimdi üstü için çikolatayı bir su banyosunda eritin, 1 yemek kaşığı süt ekleyin. Kekleri soğutun, çikolatayı dökün ve hindistancevizi serpin.

« Tarifi Yazdır

« Tam Ekran Modu

TweetSaveShareShareBigOven

Daha Fazla Tarif

Limonlu Kek
Toplam Süre1 saat 15 dakika
13 Ingredients
0
Humus
Toplam Süre20 dakika
8 Ingredients
0

Malzemeler

 90 gr Hindistan Ceviziyaklaşık 3/4 su bardağı
 1 su bardağı un
 ½ su bardağı toz şeker
 1 pt hamur kabartma tozu(10 Gr)
 100 gr taze ıspanak(yaprakları)
 ½ su bardağı süt
 ¾ su bardağı ayçiçek yağı
 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
 50 gr çikolata
 Bu tür tarifleri seviyorsanız muffin kalıbı edinebilirsiniz.

Talimatlar

1

Unu geniş bir kaseye dökün,

2

Hindistan cevizini, şekeri ve kabartma tozunu ekleyin, karıştırın.

3

Yıkanmış ve kurutulmuş ıspanağı blendere koyun, 1 çorba kaşığı süt, yağ ve sirke dökün ve homojen bir kütle haline getirin.

4

Islak malzemeleri kuru malzemelerle birleştirin, iyice karıştırın.

5

Muffin kalıplarını yağladıktan sonra hamuru dökün ve 180 ° C'ye ısıtılmış fırında 20-30 dakika pişirin.

6

Şimdi üstü için çikolatayı bir su banyosunda eritin, 1 yemek kaşığı süt ekleyin. Kekleri soğutun, çikolatayı dökün ve hindistancevizi serpin.

Hindistan Cevizli Muffin Kek
error: Alert: Content is protected !!