Lezzetli, sağlıklı bir tatl.Ispanak ve hindsitan cevizli enfes bir kek yapmak isterseniz, müffin kalıplarında çikolata kullanarak nefis bir lezzet elde edebilirsiniz.İdeal, dengeli ve yumuşak bir lezzet.
Unu geniş bir kaseye dökün,
Hindistan cevizini, şekeri ve kabartma tozunu ekleyin, karıştırın.
Yıkanmış ve kurutulmuş ıspanağı blendere koyun, 1 çorba kaşığı süt, yağ ve sirke dökün ve homojen bir kütle haline getirin.
Islak malzemeleri kuru malzemelerle birleştirin, iyice karıştırın.
Muffin kalıplarını yağladıktan sonra hamuru dökün ve 180 ° C'ye ısıtılmış fırında 20-30 dakika pişirin.
Şimdi üstü için çikolatayı bir su banyosunda eritin, 1 yemek kaşığı süt ekleyin. Kekleri soğutun, çikolatayı dökün ve hindistancevizi serpin.
Unu geniş bir kaseye dökün,
Hindistan cevizini, şekeri ve kabartma tozunu ekleyin, karıştırın.
Yıkanmış ve kurutulmuş ıspanağı blendere koyun, 1 çorba kaşığı süt, yağ ve sirke dökün ve homojen bir kütle haline getirin.
Islak malzemeleri kuru malzemelerle birleştirin, iyice karıştırın.
Muffin kalıplarını yağladıktan sonra hamuru dökün ve 180 ° C'ye ısıtılmış fırında 20-30 dakika pişirin.
Şimdi üstü için çikolatayı bir su banyosunda eritin, 1 yemek kaşığı süt ekleyin. Kekleri soğutun, çikolatayı dökün ve hindistancevizi serpin.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun