Bilinen en eski baharatlardan olan tarçın, mutfağınızın olmazsa olmazlarındandır.Kırmızı etlerden, balıklara; çorbalardan pilavlara, şerbetlerden, tatlılara kadar çok geniş kullanım alanı vardır.Zencefil, karanfil gibi baharatlarla, portakal ve cevizle mükemmel uyum sağlar.Özelliklede sütlü tatlılara mükemmel eşlik eder.
Şeker tüketiminizi azaltmaya çalışıyorsanız, yemeklerinize ve içeceklerinize Tarçın eklemek, harika bir yoldur.
Öğütülmüş Tarçın
50 (g)- 100 (g) - 500 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Çin Tarçın Kabuklarından Öğütülmüştür
4 birim şekere 1 birim tarçın eklenmesi çok amaçlı bir standarttır.
Yemeğiniz hazırlanmadan 5-7 dakika önce ilave edilmesi önerilir.Bu durumda, inanılmaz bir aroma kalır, ancak pişirme başlangıcında kullanıldığında yemeğe eşlik eden hoş bir acılıkda verebilir.Ayrıca birçok fırıncılık ürününde ve tatlılarda sıklıkla kullanılır.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun