Susam, iştah açıcı yemekler söz konusu olduğunda daha da çok yönlü olduğunu kanıtlıyor.Susam tohumları hakkında tek bildiğin susamlı poğaçalar ve hamburger ekmeği yemekse, o zaman çok şey kaçırıyorsun.
Susam
50 (g)- 100 (g) - 500 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Sudan
Cömertçe Kullanın
Çukurova Susamı kullanmadan önce kuru bir tavada ısıtarak aromalarını serbest bırakmaları için onlara zaman tanıyın.Kurabiye hamurlarına, mayalı ekmeklere Susam ekleyin.Patlıcan yemekleri ve karışık sebze kızartması üzerine serpin. Tavuk, hindi veya ton balıklı sandviçler için fındığımsı bir krema yapmak için tereyağı veya mayonez ile karıştırın.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.
Susam tohumları 100 gr’da 573 kalori içerir. ve % 5 su,% 23 karbonhidrat (% 12 diyet lifi dahil ),% 50 yağ ve% 18 proteinden oluşur .Susam tohumları çeşitli B vitaminleri ve özellikle demir , magnezyum , kalsiyum , fosfor ve çinko bakımından zengindir ( Günlük Değerin %20’si veya daha fazlası ) .
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun