Öğütülmüş kırmızı acı biber, tüm biberlerin en acı ve en keskin olanıdır. Çorbalarda, güveçlerde, soslarda, et suyunda az miktarda kullanın; et, yumurta ve peynir tabaklarında; güveçler, özellikle domates bazlı soslara dumanlı, keskin bir aroması verir, yoğun bir tadı vardır.
Acı Toz Biber
50 (g)- 100 (g) - 400 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Türkiye
Servis başına ½ çay kaşığı kullanın.
Acı Toz Biber ne kadar uzun süre pişirilirse yemek o kadar acı olur.Pulbiberin yerine kullanılabilir, tipik olarak öğütülmüş kırmızı biber, daha fazla yüzey alanı oluşturduğundan pul bibere nazaran daha çok acı ekler.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun