Öğütülmüş Zerdeçal
50 (g) - Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Hindistan
4 porsiyon için 1 çay kaşığı kullanın
Bir yemek kaşığı zerdeçal tozu,
Aynı 1 yemek kaşığı porsiyon şunları sağlar:
Zerdeçal idareli kullanılır, çünkü pişirildiğinde daha da güçlenir, bu nedenle bir güveç veya kızarmış yemek tarifinde pişirme işleminin başlarında eklenir. Köri yemeklerinde üretken olan baharat, hafif aromalı, hafif keskin tadı ve topraksı altın tonları vardır. Özellikle kümes hayvanları ve deniz ürünleri yemeklerini tamamlayarak onlara sıcak bir renk verir ve etin doğal lezzetini ortaya çıkarır.
Pirinci pişirirken canlı bir renk eklemek için suya serpiştirin. Sebze, fasulye ve mercimek yemeklerini tamamlamak için kullanın. Ayrıca köriler, çorbalara bu harika baharatı ekleyin.
Zerdeçalı buzdolabınızda saklamanız gerekmez.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde TETT kadar saklayın.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun