Slide Ürünler Tarifler Keşfedin Bize Ulaşın navigate_next navigate_next navigate_next navigate_next X

Zencefil

Zencefili düşündüğünüzde aklınıza ne geliyor? 
Büyük olasılıkla hem tuzlu hem de tatlı yemekleri tamamlayan çok yönlü doğası nedeniyle dünya mutfaklarında popüler bir baharattır.Belirgin tadıyla çoğu zaman eklendiği tarifte ismini en başa yazdırmayı başarır.Zencefilli gazoz, zencefilli kek, zencefilli kurabiye.
Öne Çıkan Tarif >

Ürün Detayları

İçindekiler

Öğütülmüş Zencefil

Ambalaj Seçenekleri

50 (g) - Endüstriyel Boy: 1 (Kg) 

Raf Ömrü

2 Yıl

Orijin

Çin

Kullanım Oranı

Tarifiniz ve damak tadınıza göre deneyerek eğlenin.Sonunda harikalar yaratacaksınız.

Lezzet Profili

Zencefil, kakule ve zerdeçal ile aynı familyadan tropikal çiçekli bir bitki olan Zingiber officinale’nin rizomundan (yer altı gövdesi) gelir. Taze zencefilin keskin tadı, ısıtıldığında veya kurutulduğunda kısmen daha tatlı zingerona dönüşen aromatik bir bileşik olan gingerolden gelir; bu nedenle, balkabağı turtasında, zencefilli ekmeklerde ve zencefilli şekerlemelerde kullandığımız öğütülmüş zencefil, tazeden çok daha az keskindir, buda onu birçok fırıncılık ürününde kullanılabilir kılar. 

 

Sıcak ve hoş bir tat vermek için kek, bisküvi ve pandispanya ya ekleyin. Aromatik oryantal tavada kızartmalar için soya sosu ve biraz pirinç şarabı ile karıştırın. Havuç, tatlı patates ve kabak ile lezzetlidir. Izgara tavuğu biraz Öğütülmüş Zencefil, bal ve yağ ile sırlayın.

Kapalı bir kapta doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.Buzdalabında saklanması gerekmez.

Diğer Ürünler

Number One 1 kg Number Three Number Four Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five Number Five
error: Alert: Content is protected !!