Öğütülmüş Zencefil
50 (g) - Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Çin
Tarifiniz ve damak tadınıza göre deneyerek eğlenin.Sonunda harikalar yaratacaksınız.
Zencefil, kakule ve zerdeçal ile aynı familyadan tropikal çiçekli bir bitki olan Zingiber officinale’nin rizomundan (yer altı gövdesi) gelir. Taze zencefilin keskin tadı, ısıtıldığında veya kurutulduğunda kısmen daha tatlı zingerona dönüşen aromatik bir bileşik olan gingerolden gelir; bu nedenle, balkabağı turtasında, zencefilli ekmeklerde ve zencefilli şekerlemelerde kullandığımız öğütülmüş zencefil, tazeden çok daha az keskindir, buda onu birçok fırıncılık ürününde kullanılabilir kılar.
Sıcak ve hoş bir tat vermek için kek, bisküvi ve pandispanya ya ekleyin. Aromatik oryantal tavada kızartmalar için soya sosu ve biraz pirinç şarabı ile karıştırın. Havuç, tatlı patates ve kabak ile lezzetlidir. Izgara tavuğu biraz Öğütülmüş Zencefil, bal ve yağ ile sırlayın.
Kapalı bir kapta doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.Buzdalabında saklanması gerekmez.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun