Acıyı tatlı bir aroma ile birleştiren karabiber, et ve sebzelerin lezzetini artırarak onu herhangi bir yemek masası için zorunlu bir bileşen haline getirir. Sonradan aklınıza gelen bu sansasyonel baharatı eklemeye alışkın olabilirsiniz ve gerçekten neredeyse tüm tuzlu yemeklere çok yakışır.
Öğütülmüş Karabiber
50 (g) - 100 (g) - 400 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Brezilya'dan ithal edilen hammaddelerden Öğütülmüştür
4 porsiyon için 1/2 - 1 çay kaşığı kullanın
En sevdiğimiz sağlıklı ipucu, tuza alternatif olarak fazladan karabiber serpmektir.Çukurova öğütülmüş karabiberi pişirme işleminin sonunda ilave edin. Uzun süre pişirilirse lezzetini ve aromasını kaybettiği için sonuna yakın eklenmesi lezzetinin korunmasına yardımcı olacaktır.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun