Kuş üzümü, ince ekşi notasıyla harika yoğun bir tada sahiptir ve C vitamini ile doludur.Standart kuru üzümlerin yaklaşık dörtte bir büyüklüğündedir ve çekirdeksizdir.Gerçek kurutulmuş kuş üzümü bulmak zordur ve tipik olarak diğer siyah ve küçük üzümler kuş üzümü olarak etiketlenir.
Türk mutfağında genellikle fırıncılık ürünlerinde, dolma, sarma, iç pilavı gibi yemeklerde çam fıstığı ile birlikte kullanılır. Zerde ve aşure gibi bazı tatlı türlerinde kullanılıyor.
Kuş Üzümü
50 (g) - 100 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg)
2 Yıl
Türkiye
Cömertçe Kullanın
Kuş Üzümü, kuru üzümlerin aksine diğer tatları emmez.Bu nedenle diğer üzümlerin aksine pişirmeye başlarken kullanılabilir.Pirinçli tariflere çok yakışır.
Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.
Heyecan verici tekliflerden ilk siz haberdar olun