Yedi Türlü Baharat

Öğütülmüş kırmızı acı biber, tüm biberlerin en acı ve en keskin olanıdır. Çorbalarda, güveçlerde, soslarda, et suyunda az miktarda kullanın; et, yumurta ve peynir tabaklarında; güveçler, özellikle domates bazlı soslara dumanlı, keskin bir aroması verir, yoğun bir tadı 

Öne Çıkan Tarif >

Ürün Detayları

İçindekiler

Acı Toz Biber

Ambalaj Seçenekleri

50 (g)- 100 (g) - 400 (g) - . Endüstriyel Boy: 1 (Kg) 

Raf Ömrü

2 Yıl

Orijin

Türkiye

Kullanım Oranı

Servis başına ½ çay kaşığı kullanın.

Kullanım İpuçları

Acı Toz Biber ne kadar uzun süre pişirilirse yemek o kadar acı olur.Pulbiberin yerine kullanılabilir, tipik olarak öğütülmüş kırmızı biber, daha fazla yüzey alanı oluşturduğundan pul bibere nazaran daha çok acı ekler.

Doğrudan güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde saklayın.

Diğer Ürünler